Hozzávalók:


-90 g zabliszt (gluténérzékenység esetén gluténmentes zabpehely)


-30 g kókuszreszelék (+ amiben megforgatod)


-3 evőkanál zsírszegény kakaópor


-1 mérőkanál csokis fehérjepor ( elhagyható) (lehet vegán fehérjepor is, ízlés és diéta szerint)


-1,5 dl növényi tej ( én cukormentes mandulatejet használtam)


-rumaroma


-ízlés szerint édesítő ( nálam eritrit)


Elkészítése:


A száraz alapanyagokat összekeverem. A tejet pedig az édesítővel picit felmelegítem. A kettőt összekeverem. Fél órát hűtőben állni hagyom hogy a zabpehely megszívja magát és könnyen formázható legyen. Vizes kézzel kis golyókat formálok a masszából amiket kókuszreszelékbe hempergetek. Egy órára hűtőben pihentetem és kész is! 

 

Write a comment