Nincsenek termékek a kosárban.
A nocarb széles metélt tésztát már használtam. Akkor túrós tészta készült belőle édesen. Most az angyalhaj tésztát használtam, amit paradicsomosan, csirkésen készítettem el.
Hozzávalók:( 2 adag)
– 300 g nocarb angyalhaj tészta
– 280 g ( 2 db) paradicsom
– 240 g csirkemell ( nyersen ennyi)
– só, bors, kakukkfű, rozmaring, oregano
– 30 g parmezán sajt
Elkészítés:
A tésztát bő citromos vízben átmossuk, majd egy serpenyőbe, minden zsiradék nélkül átpirítjuk kb. 15 percig. Néha megkeverjük. A csirkemellet apró kockákra vágjuk, és wokban megpirítjuk, és fűszerezzük, sóval, borssal, oreganoval, kakukkfűvel, rozmaringgal. A paradicsomot felkockázzuk, és feltesszük főni, majd 1 dl vízet még adhtunk hozzá, ha szükséges. Fűszerezzük és kb negyed órát főzzük. Végül belekeverjük a csirkemellet, és a tésztára öntjük. Reszelt parmezánnal tálaljuk.
1 adag ( 426 g) tápértéke:
kcal: 238.08
fehérje: 35.37
szénhidrát: 7.38
zsír: 5.96