HA TOVÁBBI TIPPEKET SZERETNÉL, ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT ÉLETMÓD TANÁCSADÁST, ÉTRENDET, HOGY BIZTOS ELÉRD A CÉLOD, LÁTOGASS EL AZ OLDALAMRA, AHOL MEGTALÁLOD A SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND CSOMAGOKAT! KATTINTS IDE!

Eredeti recept ITT.

 

Hozzávalók a tésztához:

  • 160 g Szafi Free hajdinamentes rostcsökkentett univerzális lisztkeverék
  • 30 g eritrit
  • csipet só
  • 3 g porélesztő
  • 1/2 tojás
  • 90 g kókuszjoghurt
  • 10 g kókuszolaj
  • 50 g langyos víz
  • pici vanília aroma
  • 60 g mazsola
  • + 5 g bambuszrostliszt a gyúráshoz és formázáshoz

Sütés előtti kenéshez:

  • tojás a lekenéshez

 

Elkészítés:

OIdjuk fel a nedves hozzávalókban a sót, az élesztőt és az édesítőt, szórjuk bele a mazsolát, majd öntsük hozzá a lisztet és fakanállal keverjük, míg besűrűsödik.

Fedjük le az edényt és pihentessük 15 percig.

Ezután, enyhén lisztes felületen gyúrjuk át a tésztát és osszuk 3 egyenlő súlyú darabra.

Sodorjunk mindegyikből  rudat úgy, hogy a két vége vékonyabb legyen.
Fonjuk össze kissé lazán a szálakat, és tegyük a tésztát sütőpapírral fedett tepsire.
Kenjük le a tetejét a tojással és pihentessük, míg a sütő melegszik.
Mielőtt a sütőbe rakjuk, ismét kenjük le.

Melegítsük elő a sütőt 220 fokra.
Ekkor tegyük be a tepsit, majd állítsuk a hőmérsékletet 190 fokra és süssük 50-55 percig.

 

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz: