1.) Az étrendet mindenki csak saját felelősségére használja.
Ha bármilyen adatot, információt betegséget eltitkoltál azért felelősséget nem tudunk vállalni.

2.) A jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V.törvény (Ptk.) értelmében távollévők között létrejött szerződésnek minősül, amely ezen űrlapon található szabályzat, Ászf. és a fentebb felsorolt kérdések elfogadásával, megválaszolásával jön létre.

3.) Ügyfeleimnek írt étrendek ( “Start csomag”) nem személyre szabott étrendet jelent. Minta étrendet foglal magába, receptekkel.

Ügyfeleimnek írt étrendek ( “Mini csomag”) személyre szabottak, figyelembe veszi az egyéni kalória szükségletet, azonban nem veszi figyelembe a további személyes igényeket. (nem kedvelt ételek, egyéb életviteli szokások.)

Ügyfeleimnek írt étrendek ( “Maxi csomag” és “Speciális étrend”)személyre szabottak, a személyes igényeknek eleget teszek, az étrendben olyan ételek nem szerepelnek természetesen, amelyeket külön jelöltél a kérdőívben.
Ha valamilyen ételt nem jelöltél meg kihagyott tételként és rendelésedet már elkészítettem utólag nem áll módomban változtatni. Ilyen esetekre nem érvényes az étrend korrigálás, mely a csomag tartalma.
4.) A kiküldött étrend egyedi azonosítóval van ellátva. A publikálás/terjesztése/továbbküldése tilos. Az azonosító alapján az étrend jogtalan terjesztéséért felelősségre vonható az érintett fél.

5.) Az étrend megkezdése előtt a kliens saját felelőssége és érdeke, hogy konzultáljon egy megfelelő orvossal arról, hogy az étrend bármely eleme a számára bármely okból ellenjavallt-e. Az étrend követése egyéni felelősségre történik.

6.) Kijelentem, hogy a számlázáshoz szükséges személyes adatokat bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik fél számára és ezt elvárjuk ügyfeleink részéről is.

7.) A tanácsadás során beleegyezel, hogy az elején (a kérdőív és/vagy a táplálkozási napló kitöltésével egyidejűleg csomag típustól függően) és a végén képet kell küldened számomra, hogy lássam, mennyit változol, és annak megfelelően alakítjuk közösen a további munkát. Ez a “start” csomagra nem érvényes.

8.) Ügyfeleimnek maguknak kell gondoskodniuk a feltüntetett élelmiszerek beszerzéséről, sajnos reklamációt nem fogadunk el külföldön nem forgalmazott termékek miatt illetve vidéken nem beszerezhető élelmiszerek miatt sem. Ezt a kiküldött kérdőíven lehet jelezni a “Maxi” és a “Speciális étrendtervezés” csomagok esetén. Ez a “start” és a “mini” csomagra nem érvényes, azok erre vonatkozó kérdést nem tartalmaznak.

9.) Ha néhány élelmiszer nem beszerezhető tartózkodási helyeden, vagy nem szereted ezt a kiküldött kérdőíven tudod jelezni a”Maxi” és a “Speciális étrendtervezés” csomagok esetén. Az étrend kiküldése után már nincs pénz visszafizetési garancia. Ez a “start” és a “mini” csomagra nem érvényes, azok erre vonatkozó kérdést nem tartalmaznak.

10.) A hivatalos kapcsolattartás az info@fittdieta.hu email címen keresztül történik. Egyéb elérhetőségeken nem vagyok köteles válaszolni.

11.) A megrendelt csomagtól függően 8 és 12 hétig tart a fejlődés követés, “Maxi” és a “Speciális étrendtervezés” csomagok esetén. Ez idő alatt a felmerülő kérdésekre a megadott email címen tudok válaszolni. A ” maxi csomag” egy alkalmas online vagy személyes konzultációt (Budapesten) tartalmaz. A “start” és a “mini” csomag nem tartalmaz fejlődés követést és konzultációt.

12.) Ügyfeleimnek a kérdőív (Mini, Maxi, Speciális étrend tervezés esetén) és a táplálkozási napló ( “Maxi” és a “Speciális étrendtervezés” csomag esetén) kitöltésével egyidejűleg képet kell küldeniük magukról a megadott paraméterek alapján, illetve a fejlődés követés alatt folyamatosan (Maxi és speciális étrend csomagok esetén), hogy lássam, a fejlődést és milyen közös munkánk lesz még a cél eléréséig. Ez a “start” csomagra nem érvényes.

13.) Az ügyfeleink fejlődési fotóit (előtte- utáni fotók) név, arc kitakarásával a személy beazonosítatlanná tétele után referenciaként felhasználhatom. Ez a “start” csomagra nem érvényes.

 

A hatálybalépés napja: 2019.január 20.