1.) Az étrendet mindenki csak saját felelősségére használja.
Ha bármilyen adatot, információt betegséget eltitkoltál azért felelősséget nem tudunk vállalni.

2.) A jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V.törvény (Ptk.) értelmében távollévők között létrejött szerződésnek minősül, amely ezen űrlapon található szabályzat, Ászf. és a fentebb felsorolt kérdések elfogadásával, megválaszolásával jön létre.

3.) Ügyfeleimnek írt étrendek személyre szabottak, a személyes igényeknek eleget teszek, az étrendben olyan ételek nem szerepelnek természetesen, amelyeket külön jelöltél a kérdőívben.
Ha valamilyen ételt nem jelöltél meg kihagyott tételként és rendelésedet már elkészítettem utólag nem áll módomban változtatni. Ilyen esetekre nem érvényes az étrend korrigálás, mely a csomag tartalma.
4.) A kiküldött étrend egyedi azonosítóval van ellátva. A publikálás/terjesztése/továbbküldése tilos. Az azonosító alapján az étrend jogtalan terjesztéséért felelősségre vonható az érintett fél.

5.) Az étrend megkezdése előtt a kliens saját felelőssége és érdeke, hogy konzultáljon egy megfelelő orvossal arról, hogy az étrend bármely eleme a számára bármely okból ellenjavallt-e. Az étrend követése egyéni felelősségre történik.

6.) Kijelentem, hogy a számlázáshoz szükséges személyes adatokat bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik fél számára és ezt elvárjuk ügyfeleink részéről is.

7.) A tanácsadás során beleegyezel, hogy az elején (a kérdőív és a táplálkozási napló kitöltésével egyidejűleg) és a végén képet kell küldened számomra, hogy lássam, mennyit változol, és annak megfelelően alakítjuk közösen a további munkát.

8.) Ügyfeleimnek maguknak kell gondoskodniuk a feltüntetett élelmiszerek beszerzéséről, sajnos reklamációt nem fogadunk el külföldön nem forgalmazott termékek miatt illetve vidéken nem beszerezhető élelmiszerek miatt sem. Ezt a kiküldött kérdőíven lehet jelezni.

9.) Ha néhány élelmiszer nem beszerezhető tartózkodási helyeden, vagy nem szereted ezt a kiküldött kérdőíven tudod jelezni, az étrend kiküldése után már nincs pénz visszafizetési garancia.

10.) A hivatalos kapcsolattartás az info@fittdieta.hu email címen keresztül történik. Egyéb elérhetőségeken nem vagyok köteles válaszolni.

11.) A megrendelt csomagtól függően 1-2-3 hónapig tart a fejlődés követés. Ez idő alatt 2-3 hetente 30 perces online konzultációra van lehetőség vagy a felmerülő kérdésekre szintén 2-3 hetente összegyűjtve egy válaszlevélben tudok válaszolni.

12.) Ügyfeleimnek a kérdőív és a táplálkozási napló kitöltésével egyidejűleg képet kell küldeniük magukról a megadott paraméterek alapján, illetve a fejlődés követés alatt folyamatosan, hogy lássa, a fejlődést és milyen közös munkánk lesz még a cél eléréséig.

13.) Az ügyfeleink fejlődési fotóit (előtte- utáni fotók) név, arc kitakarásával a személy beazonosítatlanná tétele után referenciaként felhasználhatom.

 

A hatálybalépés napja: 2018.január 1.