Hozzávalók:
-50 g kókuszreszelék

-70 g kókuszliszt

-1 csapott teáskanál konjac liszt
-késhegynyi szódabikarbóna
– 40 g eritrit
-3 tojás
-4 evőkanál kókuszolaj
-2,5 dl. víz

Elkészítés:

Külön összekeverjük a száraz és a nedves összetevőket, majd habverővel elegyítjük. Zsírpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, és 190 fokon 45-50 perc alatt készre sütjük.

Hozzávalók a vaníliasodóhoz:

– 5 dl kókusztej

-4 dkg eritrit

– 4 dkg nyílgyökérliszt

– 2 tojás sárgája

– vanília örlemény, vagy vanília aroma

Elkészítés

4 dl kókusztejet, az eritrittel és a vaníla örleménnyel fel tesszük forrni. A maradék kókusztejet a nyílgyökérliszttel, és a tojássárgájával keverjük össze, és öntsük a felforrt tejhez.

 

image1_7.JPG

Isteni finom házi xilites barack vagy eper lekvárral is.
image2.JPG

 

 

 

Write a comment