Nincsenek termékek a kosárban.
Hozzávalók:
-50 g kókuszreszelék
-70 g kókuszliszt
-1 csapott teáskanál konjac liszt
-késhegynyi szódabikarbóna
– 40 g eritrit
-3 tojás
-4 evőkanál kókuszolaj
-2,5 dl. víz
Elkészítés:
Külön összekeverjük a száraz és a nedves összetevőket, majd habverővel elegyítjük. Zsírpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, és 190 fokon 45-50 perc alatt készre sütjük.
Hozzávalók a vaníliasodóhoz:
– 5 dl kókusztej
-4 dkg eritrit
– 4 dkg nyílgyökérliszt
– 2 tojás sárgája
– vanília örlemény, vagy vanília aroma
Elkészítés
4 dl kókusztejet, az eritrittel és a vaníla örleménnyel fel tesszük forrni. A maradék kókusztejet a nyílgyökérliszttel, és a tojássárgájával keverjük össze, és öntsük a felforrt tejhez.
Isteni finom házi xilites barack vagy eper lekvárral is.