Nincsenek termékek a kosárban.
Hozzávalók:
– 45 g zabpehely
– 1,5 dl cukormentes mandulatej
– 1,5 dl víz
– fahéj ízlés szerint
– 3 teáskanál eritrit
– zsírszegény kakaópor
– pár szem mandula
Elkészítés:
Teflonos lábasba beleöntöm a zabpelyhet, és kicsit felmelegítem. Hozzáöntöm a víz és a tej felét, majd folyamatos kevergetés mellett a maradékot is hozzá öntöm. Majd folyamatos kevergetés mellett, közepes lángon addig főzöm , amíg fel nem forr.Nem baj ha kicsit híg, mert a zab fel fogja szívni a tejet és a vizet. Ezután müzlis tálba öntöm, és ha kicsit kihűlt hozzáadom az eritritet, vagy egyéb édesítőt.Fahéjat és kakaóport keverek hozzá, és natúr egész mandulával díszítem.
Tápérték( mandula nélkül)
Kcal 222
Fehérje 8,92
CH 33,87
Zsír 5,1