Hozzávalók 2 adaghoz:

– 4 szelet csirkemell

– 8 szelet light szeletelt mozzarella sajt

– 150 g paradicsom

– 150 g padlizsán

– 200 g édesburgonya

– só, bors, kakukkfű, rozmaring, fokhagymapor

– paleo csirke fűszersó

Elkészítés:

A csirkemell szeleteket megmossuk, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a csirke fűszersóval. Szilikonos zsírpapírral bélelt tepsire helyezzük és előmelegített sütőben 160 fokon 20 percet sütjük, úgy, hogy félidőben megfordítjuk. Amíg sül a hús elkészítjük a grill salátánkat. A paradicsomot és a padlizsánt kockákra vágjuk, és wokban, olaj nélkül készre sütjük, közben sóval borssal, rozmaringgal és a kakukkfűvel ízesítjük.Néha megkeverjük, és körülbelül 10 perc alatt készre sül közepes lángon. Ezután kivesszük a tepsit a húsokkal, és rápakoljuk a salátát, a tetejére pedig teszünk 2-2 szelet mozzarella sajtot. Visszatesszük a sütőbe grill funkcióra, és még 5 percig sütjük 200 fokon, hogy a sajt megpiruljon rajta. Édesburgonyával tálaltam, ITT megtalálod, hogyan készítem.

Tápérték:

kcal: 472.82 g

fehérje: 72.19 g

szénhidrát: 28.24 g

zsír: 7.15 g

img_2409.JPG

img_2410.JPG

 

Write a comment