Hozzávalók a saslikhoz:

– 450 g csirkemell filé

– 20 darab koktél paradicsom

– 1 fej lilahagyma

– só, bors

– paleo grillcsirke fűszerkeverék

Hozzávalók a krumpli körethez:

– 1 nagy édesburgonya

– só, színes bors, rozmaring, kakukkfű

– fokhagyma granulátum

– szerecsendió

Hozzávalók a saláta körethez:

– 1 adag zöld saláta ( Eisberg fitness mixet hasznátam)

– 1 hónapos retek

– 1 fej lilahagyma

– 4-5 koktélparadicsom

Elkészítés:

A csirkemell filét megmosom, a zsíros részeket levágom. Kockákra aprítom az egészet, egy tálba teszem, sóval, borssal, fűszersóval ízesítem. A lila hagymát felaprítom akkorára, hogy a pálcákra feltudjam húzni, a paradicsomokat félbe vágom. A következő sorrendbe feltűzöm a bambusz pálcikákra. Csirke, hagyma paradicsom, és addig ismétlem, amíg van hely. (nekem 5 csirkemell kocka került egyre). Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket, és előmelegített sütőben 170-180 fokon 20 perc alatt megsütjük.

Az édesburgonyát megpucolom, ízlés szerint kockákra, vagy hasábokra vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, megszórjuk a fűszerekkel, és 180-200 fokon 20 perc alatt készre sütjük

Az előre csomagolt zöldsalátát feltúrbóztam egy kis lila hagymával, félbevágott koktél paradicsommal, és csíkokra vágott hónapos retekkel. Waldenfarm nulla kalóriás caesar saláta öntettel ettem.

img_2741.JPG

img_2740.JPG

img_2742.JPG

img_2743.JPG

Write a comment