A  reggelim egy igazi őszi superfood! A variációk száma szerintem végtelen, ahogy visszanézem a képet, én erre most mindent pakoltam amit csak találtam a konyhámban! De így az igazi, az energia, és a vitamin pedig igazán jól jön ősszel, és a mostanában igencsak pörgős napokra.

Almás Szafi Fitt paleo fahéjas vaníliás puding a tetején szilva  erdei gyümölcs keverék, kókusz chips, kókuszreszelék, chia mag, virágpor, szárított tőzegáfonya , és Waldenfarms csokiszirup.

Hozzávalók (1 adag):

  • 1 dl kókusztej
  • 15 g Szafi Fitt vaníliáspuding
  • 2 dl víz
  • 1 nagy alma
  • 1 tk útifűmaghéj
  • fahéj
  • mézes sütemény fűszerkeverék

Hozzávalók a tetejére:

  • 1 szilva
  • 1 tk kókuszreszelék
  • fagyasztott erdei gyümölcs keverék
  • szárított tőzegáfonya
  • 1 tk kókuszchips
  • fél teáskanál chia mag
  • fél teáskanál virágpor
  • waldenfarms csokoládé szirup (paleo diétázók ne használják)

Elkészítés:

A pudingport a vízzel és a kókusztejjel főzzük meg, a pudingpor leírása szerint. Az almát hámozzuk meg, majd nagy lyukú reszelőn reszeljük le. Ha a pudingpor felforrt, keverjük bele az almát, és az útifűmaghéjat, a fűszereket és alacsony lángon főzzük még 5 percig. Ha elkészült öntsük müzlis tálkába, és  szórjuk meg a fent említett hozzávalókkal, vagy ízlés szerint mehet a tetejére bármi.

Tápérték az egészben ( a feltétekkel együtt)

kcal:269.9

fehérje: 3.48 g

szénhidrát: 46.37 g

zsír: 8.77 g

img_7176

Write a comment