Ez a recept nem azért került fel, mert annyira bonyolult konyhai műveletet igényelne. Hanem azért mert úgy gondolom a legtöbb embernek a vacsorára mit egyek kérdés okozza a legnagyobb fejtörést. Néha a legkézenfekvőbb ötletek nem jutnak eszünkbe. Ezért gondoltam, hogy megosztom veletek az új mániám, ami egyébként nagyon sok féle képen  variálható.

Elkészítés:

  • 200 g kínai zöldségkeverék ( Lidl)
  • 1 doboz tonhal natúr lében
  • 50 g tojásfehérje rúd
  • 1 ek szójaszósz
  • Paleo kínai ötfűszer keverék
  • só, bors
  • Waldenfarms ketchup vagy steviaval ízesített ketchup

Elkészítés:

A zöldségkeverék a zacskón található leírás szerint megfőzöm, hideg vízzel leöblítem. Összekeverem a fűszerekkel, és a szójaszósszal. A tetejére rakom a tonhalat, az apróra vágott tojásfehérje rudat, és ketchupot nyomok rá.

Tápérték az egész adagban:

kcal: 154 kcal

fehérje: 23 g

szénhidrát: 7 g

zsír: 2 g

Write a comment