Hozzávalók 3 adaghoz:

  • 250 g laskagomba
  • 50 ml cocomas (kókusztejszín)
  • 50 ml víz
  • himalájai só
  • fokhagymapor
  • tárkony
  • 150 g quinoa széles metélt ( szárazon ennyi)
  • sörélesztő pehely vagy parmezán sajt a tetejére

Elkészítés:

A tésztát a csomagoláson levő leírás szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, és félre tesszük. A gombát egy edénybe tesszük, felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a kókusztejszínt és a fűszereket. Fedő alatt, alacsony hőfokon puhára főzzük. A leszűrt tésztát hozzákeverjük a tejszínes gombához. Tálalás előtt megszórjuk sörélesztő pehellyel vagy parmezán sajttal diétától függően.

Tápérték 1 adagban ( sörélesztő pehely vagy sajt nélkül)

kcal:239

fehérje: 8.74 g

szénhidrát: 36.01 g

zsír: 6.15 g

 

Write a comment