Nincsenek termékek a kosárban.
A csirkemell sose unalmas alapanyag. Használj különböző ételkészítési eljárásokat, szezonális zöldségeket, friss fűszernövényeket, vagy változatos, izgalmas fűszerkeveréket.
Hozzávalók 4 adaghoz:
- 360 g csirkemell
- 260 g laskagomba
- 450 g brokkoli
- 300 g light trappista sajt
- 100 g rizs főzőtejszín
- só, bors, fokhagymapor
- paleo csirke fűszersó
Elkészítés:
A csirkemelleket vékony szeletekre vágtam, majd fűszereztem csirke fűszersóval, sóval, borssal. A csirkemell szeleteket egy jénai tál aljára helyeztem. A brokkolit ( fagyasztott) és a friss laskagombát fedő alatt puhára pároltam, amit fűszereztem egy kevés sóval és fokhagyma porral. Ha puhára párolódtak a zöldségek, akkor a csirkemell tetejét egyenletesen bevontam vele. Az egész tetejére öntöttem a rizstejszínt, majd megszórtam sajttal. Mivel én jénaiban készítettem nem melegítettem elő a sütőt. Letakartam alufóliával és 180 fokon sütöttem alsó felső funkción 40 percig, majd levettem a fóliát és grill funkción további 20 percig sütöttem.
Tápérték 1 adagban:
kcal: 340.94
fehérje: 50.68
szénhidrát: 9.33
zsír: 10.82