Nincsenek termékek a kosárban.
A saláta nem unalmas, és nem íztelen. A múltkori színes ráksalátám után, újabb bizonyíték a finom saláta mellett, most csirkemellel.
Hozzávalók 1 adaghoz:
- 150 g csirkemellfilé
- Paleo grill csirkefűszersó ( Szafi Reform fűszerkeveréket használtam)
- fokhagymapor
- himalájai só
- kevés olívaolaj a sütéshez
- 80 g vegyes saláta keverék
- 2 evőkanál zsírszegény natúr joghurt vagy Waldenfarm saláta öntet (elhagyható) (nem paleo)
- újhagyma
- 1 teáskanál sörélesztő pehely
- 50 g csiperke gomba
- fél kaliforniai paprika
- fél TV paprika
- 1 teáskanál dijoni mustár
Elkészítés:
A csirkemellet kockákra vágjuk, majd befűszerezzük a csirke fűszersóval, fokhagymaporral és a sóval. Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, és rádobjuk a csirkét, majd fehéredésig pirítjuk. A paprikákat és a gombát apróra vágjuk, és hozzáadjuk csirkéhez.
A salátát tálba öntjük, hozzáadjuk a felkarikázott újhagymást. Majd ízlés szerint az öntetet. Ez lehet natúr joghurt esetleg fűszerrel vagy Waldenfarm saláta öntet. A saláta tetejét megszórjuk sörélesztő pehellyel a tetejére pakoljuk a gombás paprikás csirkemellet. A tetején pedig eloszlattam egy kevés mustárt.
Tápérték 1 adagban:
kcal: 234
fehérje: 40 g
szénhidrát: 10 g
zsír: 2 g