Nincsenek termékek a kosárban.
Igazi ráérős hétvégi reggeli kerekedett. A mennyiség megtévesztő, az egész két főre készült. A tojáslepény összesen egy tojásból és tojásfehérjéből készült. A bagettnek körülbelül a fele van a képen, és azt se ettük meg mindet. A sajtokat pedig felszeleteltem, tehát összesen két szelet light gouda sajt van a képen. A képen látható:
- paleo, gluténmentes szafireform bagettből szeletek ( aminek a receptje lenn olvasható)
- csirkemell sonka
- füstölt mozzarella (nem paleo)
- light Gouda sajt (nem paleo)
- tojásrántotta fekete erdei sonkával, spenóttal, cheddar sajttal Recept ITT! ( A képen látható egész adag egy tojással és 160 g tojásfehérjével készült)
- saláta gombával, uborkával, sörélesztő pehellyel
- zöld tea
Hozzávalók egy nagy bagetthez:
Az eredeti recept Szafi oldalán IDE kattintva megtalálható.
- 100 g Szafi Reform nyújtható keltészta helyettesítő sós lisztkeverék
- 1 db egész tojás
- 4 db tojásfehérje
- tökmag a tetejére
- szezámmag a tetejére
- kevés tojás a lekenéshez
Elkészítés:
Az alapanyagokat gyúrjuk össze, majd 10 percet pihentessük. Ezután nedves kézzel formázzunk belőle egy nagy bagettet. Éles késsel vágjuk be a tetejét, szórjuk meg tökmaggal és szezámmaggal. Előmelegített 175 fokos, légkeveréses sütőben 10 percig, majd alsó-felső funkción további 20 percig süssük.
Tápérték az egész adag bagettben:
kcal: 470
fehérje: 34 g
szénhidrát: 44 g
zsír: 11 g