Nincsenek termékek a kosárban.
Hozzávalók a tésztához (1 rúdhoz):
– 20 dkg Dia-wellness sütőliszt
– 10 dkg kókuszolaj
– 1 tojás
– fél cs. sütőpor
– fél pohár 0,1%-os natúr joghurt
– eritrit ízlés szerint ( nálam kb 2 evőkanál)
– csipet só
Hozzávalók meggyes töltelékhez:
– 400 g magozott meggy
– 50 g eritrit
– 1 tk. fahéj
– 2 ek zabkorpa
Hozzávalók almás töltelékhez:
– 400 g reszelt alma
– 50 g eritrit
– 1 ek. fahéj
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze, és tegyük egy éjszakára hűtőbe, de elég neki egy óra is. A képen látható módon töltsük meg, Egyenként kinyújtom a tésztát, a keskenyebb részét gondolatban 3 részre osztom, és a két szélső részt derelye- vagy pizzavágóval 2 cm-ként bevagdalom. A simán maradt közepén egyenletesen eloszlatom a tölteléket, és a bevagdalt széleket keresztbe, egymásba hajtogatom. Célszerű először a két végét ráhajtani, hogy ne folyjon ki a töltelék és utána két oldalról a széleket Mindkét tölteléket nyomkodjuk ki, mielőtt megtöltjük. A meggye tölteléknél 1-2 evőkanál zabkorpát keverjünk a töltelékhez, és a töltelék alá is érdemes tenni, hogy ne ázzon át a tészta. Előmelegített sütőben 180 fokon süssük 20 percet.
Tápérték 100 g meggyes rétesben:
kcal:228.56
fehérje: 6.43 g
szénhidrát: 20.24 g
zsír: 13.68 g
Tápérték 100 g almás rétesben:
kcal: 228.55
fehérje: 6 g
szénhidrát: 20.51 g
zsír: 13.73 g
Szia, nem jók a linkek! Tudod javítani?
Szia! A linkek jók, de sajnos már bezárt ez a webshop, akivel akkor, mikor a recept született kapcsolatban voltam.
Azonban, ha nem tudod hol szerezd be az alapanyagokat, kérlek írj üzenetet az info@fittdieta.hu oldalra, vagy faecobookon vedd fel velem a kapcsolatot, és nagyon szívesen segítek!
Köszönöm!