Egy hétvégi reggelire tökéletes lehet egy ilyen tál palacsinta. Ami gluténmentes és cukormentes is. Gyorsan elkészíhető, elronthatatlan.
Hozzávalók 2 adaghoz:⁣
▪️1 tojás⁣
▪️80 g cukormentes mandula ital⁣
▪️1 érett banán⁣
▪️40 g gluténmentes zabpehely liszt ( vagy zabpehely ledarálva)⁣
▪️20 g mandula liszt⁣
▪️csipet só⁣
▪️20 g eritrit⁣
▪️1/2 csomag sütőpor⁣
▪️kókuszolaj a sütéshez⁣
Elkészítés:⁣
A folyékony hozzávalókat keverjük össze. A banánt nyomkodjuk pépesre és adjuk hozzá. Keverjük össze.
Keverjük össze külön tálban a száraz hozzávalókat és öntsük a folyékonyhoz. Keverjük csomómentesre.
Palacsinta sütőt forrósítsunk fel, és kevés kókuszolajjal kenjük ki.
Én egy palacsintához nagyjából másfél evőkanálnyi masszát használtam. Így lett 10 darab palacsinta. ( 5 darab lett egy adag)⁣
Tetejét leöntöttem kókuszjoghurttal , narancsos kesudióvajjal, illetve áfonyát és málnát tettem rá.⁣

 

 

 

Hozzávalók elérhetőek a biopowershop.eu webáruházban. /reklámnak minősülő tartalom/

A recept a biopowershop.eu oldalon is megjelent.