Nincsenek termékek a kosárban.
Szuper gyorsan elkészíthető gluténmentes kekszek, csokicseppekkel és aszalványokkal. Jól záródó fémdobozban sokáig eláll, szuper kávé mellé; uzsonnára stb.
Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!
Hozzávalók:
- 120 g gluténmentes zabliszt ( vagy GM zabpehely darálva)
- 60 g gluténmentes zabpehely
- 20 g mandulaliszt
- 80 g eritrit
- csipet só
- 60 g ruby csokoládé pasztilla
- 30 g aszalt mazsola
- 1 dl cukormentes mandula ital
- 1 tojás
- 60 g kókuszolaj
- 2 tk. sütőpor
- + 2 teáskanál zsírszegény holland kakaópor ( a masszát ketté vettem, és fele kakaós lett) (elhagyható)
Elkészítés:
A csoki pasztilla, a mazsola és a kakaópor (opcionális) kivételével mindent összekeverünk. Végül belekeverjük a csokit és a mazsolát. Körülbelül egy evőkanálnyi masszát sütőpapírra teszünk, majd kilapítjuk.
A masszát kettévettem, és felébe belekevertem a zsírszegény holland kakaóport.
Így járunk el a többivel is, és előmelegített sütőben 180 fokon 12-15 perc alatt készre sütjük. Nekem 20 darab keksz lett belőle.
Tipp: bármilyen aszalt gyümölcs, mag keverhető bele. ( mazsola, áfonya, meggy, aszalt gyümölcs mix, különböző sózatlan magok, mint mandula, diófélék, mogyóró. Ízesthető zsírszegény kakaóporral is.
A cikk szponzorált tartalmat tartalmaz.