Szuper gyorsan elkészíthető gluténmentes kekszek, csokicseppekkel és aszalványokkal. Jól záródó fémdobozban sokáig eláll, szuper kávé mellé; uzsonnára stb.

 

Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

A  csoki pasztilla, a mazsola és a kakaópor (opcionális) kivételével mindent összekeverünk. Végül belekeverjük a csokit és a mazsolát. Körülbelül egy evőkanálnyi masszát sütőpapírra teszünk, majd kilapítjuk.

A masszát kettévettem, és felébe belekevertem a zsírszegény holland kakaóport.

Így járunk el a többivel is, és előmelegített sütőben 180 fokon 12-15 perc alatt készre sütjük. Nekem 20 darab keksz lett belőle.

 

Tipp: bármilyen aszalt gyümölcs, mag keverhető bele. ( mazsola, áfonya, meggy, aszalt gyümölcs mix, különböző sózatlan magok, mint mandula, diófélék, mogyóró. Ízesthető zsírszegény kakaóporral is.

 

 

 

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

A cikk szponzorált tartalmat tartalmaz.