Nincsenek termékek a kosárban.
A nagy karácsonyi sütésben maradt egy kis túróm és gesztenyém is. Ezeket felhasználva készült az elmúlt pár napban a reggelim. További gofri receptekért kattintsatok IDE!
Hozzávalók 1 adaghoz:
- 10 g zabliszt ( zabpehely ledarálva) (gluténérzékenyek használjanak gluténmentes zabpelyhet)
- 10 g fehérjepor ( Biotech Usa Iso Whey Zero cookies and cream ízesítésűt használtam)
- 40 g zsírszegény túró (vagy LM túró)
- fél csomag sütőpor
- 40 g tojásfehérje
- 50 ml víz
- kókuszolaj a sütő kikenéséhez
Hozzávalók a tetejére(1.kép):
- 1/4 alma
- 1/4 körte
- 60 g zsírszegény túró (vagy LM túró)
- 30 g natúr joghurt (vagy kókuszjoghurt)
- virágpor
- szárított tőzegáfonya
- kókuszchips
- 10 g fehérje csoki
- porrá őrölt eritrit
Hozzávalók a tetejére (2.kép)
- 1/4 narancs
- 1/4 körte
- 1/4 alma
- gesztenyekrém ( a bejgli töltelékből megmaradt krém)
- szárított tőzegáfonya
- virágpor
- fehérje csoki
Elkészítés:
Minden hozzávalót csomómentesre összekeverünk. Pihentetjük 10 percig a tésztát. A gofri sütőt kikenjük egy szilikonos ecset segítségével kókuszolajjal, és ha bemelegedett beleöntjük a tésztát és készre sütjük.
Tápérték 1 darabban:
kcal: 132.8
fehérje: 18.86 g
szénhidrát: 10.39 g
zsír: 0.9 g