A nagy karácsonyi sütésben maradt egy kis túróm és gesztenyém is. Ezeket felhasználva készült az elmúlt pár napban a reggelim. További gofri receptekért kattintsatok IDE!

Hozzávalók 1 adaghoz:

  • 10 g zabliszt ( zabpehely ledarálva) (gluténérzékenyek használjanak gluténmentes zabpelyhet)
  • 10 g fehérjepor ( Biotech Usa Iso Whey Zero cookies and cream ízesítésűt használtam)
  • 40 g zsírszegény túró (vagy LM túró)
  • fél csomag sütőpor
  • 40 g tojásfehérje
  • 50 ml víz
  • kókuszolaj a sütő kikenéséhez

Hozzávalók a tetejére(1.kép):

  • 1/4 alma
  • 1/4 körte
  • 60 g zsírszegény túró (vagy LM túró)
  • 30 g natúr joghurt (vagy kókuszjoghurt)
  • virágpor
  • szárított tőzegáfonya
  • kókuszchips
  • 10 g fehérje csoki
  • porrá őrölt eritrit

Hozzávalók a tetejére (2.kép)

Elkészítés:

Minden hozzávalót csomómentesre összekeverünk. Pihentetjük 10 percig a tésztát. A gofri sütőt kikenjük egy szilikonos ecset segítségével kókuszolajjal, és ha bemelegedett beleöntjük a tésztát és készre sütjük.

Tápérték 1 darabban:

kcal: 132.8

fehérje: 18.86 g

szénhidrát: 10.39 g

zsír: 0.9 g