Nincsenek termékek a kosárban.
Aki csak most talált a blogomra, az valószínű nem tudja, hogy a zserbó a kedvenc süteményem. Főleg amit a Nagymamám csinál, ami minden, csak nem egészséges de a legfinomabb. Amit el lehet készíteni zserbó ízűen, arra már van recept a blogon. Legalábbis így gondolom mindig, de ha zserbóról van szó, mindig lehet fokozni tovább. Mindenféle zserbó receptemet IDE kattintva találjátok meg.
Hozzávalók 1 adaghoz:
- 10 g zabliszt ( zabpehely ledarálva) ( gluténérzékenyek használjanak gluténmentes zabpelyhet)
- 40 g zsírszegény túró
- 10 g fehérjepor ( én Biotech Iso Whey Zero-t használtam)
- 40 g tojásfehérjelé
- fél csomag sütőpor
- 50 ml víz
- kókuszolaj a sütő kikenéséhez
Hozzávalók a tetejére:
- 20 g dió
- 20 g eritrit
- 20 g cukormentes házi baracklekvár ( házi baracklekvár ITT)
- 1 kocka paleo étcsokoládé
- 1 szelet szénhidrát csökkentett zserbó (nem gluténmentes) ( Recept ITT)
- vagy gluténemntes és paleo zserbó recept ITT
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit ( a kókuszolaj kivételével) összekeverjük, és pihentetjük 5 percig. A gofri sütőt kikenjük kókuszolajjal, és belekanalazzuk a tésztát. Készre sütjük. A diót az eritrittel ledaráljuk. A gofri tetejét megkenjük baracklekvárral és megszórjuk a diós eritrittel. A tetejére 1 kocka étcsokoládét apróra törünk, valamint egy szelet zserbót is felkockázva a gofrira teszünk.
Tápérték 1 adagban: ( zserbó szelet nélkül)
kcal: 274
fehérje: 22 g
szénhidrát: 15 g
zsír: 14 g
Közösségi oldalak:
Facebook: https://www.facebook.com/fittdieta/
Kövessetek instán is:https://www.instagram.com/fittdieta/
Csatlakozz a Fittdiéta csoporthoz: https://www.facebook.com/groups/1876629335681680/