Anyuval közös programot szerveztünk szombatra. Ezzel a reggelivel leptem meg, és nagyon ízlett neki. 3 lett belőle, a másik kettőt elvittük magunkkal a 12 km-es túránkra.
Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!
Hozzávalók a tésztához: ( 3 darabhoz)
- 1 tojás
- 7 ml almaecet
- 67 g Szafi Reform gluténmentes CH csökkentett lángos lisztkeverék
- 2 g só
- 30 g víz
- bambuszrost liszt a nyújtáshoz
Hozzávalók a töltelékhez:
- 30 g light sajtkrém ( paleo diéta esetén hagyjuk el) (vagy kókusz margarin)
- 3 szelet fekete erdei sonka
- 30 g cheddar sajt (vagy kecske vagy növényi sajt)
- 20 g bébispenót
- fél paradicsom
Hozzávalók a sütéshez:
- kókuszolaj
Elkészítés:
Külön edényben keverjük össze a folyékony hozzávalókat. Ezután adjuk hozzá a lisztkeveréket és a sót. Keverjük csomómentesre, majd pihentessük 5 percig. Bambuszrost liszttel megszórt deszkán gyúrjuk át, és osszuk 3 egyforma gombócra. Egyenként nyújtsuk ki vékonyra őket. Ezután mindegyiknek az egyik felére helyezzük rá a tölteléket, hajtsuk rá a másik felét és a széleit alaposan nyomkodjuk le, majd egy villával is nyomkodjuk le a széleit. 2 ujjnyi kókuszolajat melegítsünk elő egy magas falú lábasban. Egyenként süssük meg mindegyiknek mindkét oldalát aranybarnára. Konyhai törlőkendőre szedjük ki.
Tápérték 1 adagban: ( a felszívott kókuszolaj nélkül)
kcal: 170.23
fehérje: 9.67 g
szénhidrát: 13.18 g
zsír: 7.33 g
Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:
Házi kolbásszal, spenóttal, sajtkrémmel és cheddar sajttal töltöttem.