Anyuval közös programot szerveztünk szombatra. Ezzel a reggelivel leptem meg, és nagyon ízlett neki. 3 lett belőle, a másik kettőt elvittük magunkkal a 12 km-es túránkra.

Eredeti recept ITT.

Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók a tésztához: ( 3 darabhoz)

  • 1 tojás
  • 7 ml almaecet
  • 67 g Szafi Reform gluténmentes CH csökkentett lángos lisztkeverék
  • 2 g só
  • 30 g víz
  • bambuszrost liszt a nyújtáshoz

Hozzávalók a töltelékhez:

  • 30 g light sajtkrém ( paleo diéta esetén hagyjuk el) (vagy kókusz margarin)
  • 3 szelet fekete erdei sonka
  • 30 g cheddar sajt (vagy kecske vagy növényi sajt)
  • 20 g bébispenót
  • fél paradicsom

Hozzávalók a sütéshez:

  • kókuszolaj

Elkészítés:

Külön edényben keverjük össze a folyékony hozzávalókat. Ezután adjuk hozzá a lisztkeveréket és a sót. Keverjük csomómentesre, majd pihentessük 5 percig. Bambuszrost liszttel megszórt deszkán gyúrjuk át, és osszuk 3 egyforma gombócra. Egyenként nyújtsuk ki vékonyra őket. Ezután mindegyiknek az egyik felére helyezzük rá a tölteléket, hajtsuk rá a másik felét és a széleit alaposan nyomkodjuk le, majd egy villával is nyomkodjuk le a széleit. 2 ujjnyi kókuszolajat melegítsünk elő egy magas falú lábasban. Egyenként süssük meg mindegyiknek mindkét oldalát aranybarnára. Konyhai törlőkendőre szedjük ki.

Tápérték 1 adagban: ( a felszívott kókuszolaj nélkül)

kcal: 170.23

fehérje: 9.67 g

szénhidrát: 13.18 g

zsír: 7.33 g

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

Házi kolbásszal, spenóttal, sajtkrémmel és cheddar sajttal töltöttem.

 

Write a comment