Az egész úgy kezdődött, hogy felbontottam egy doboz mogyoróvajat. Szerintem a legjobb, ha előveszem a létező legkisebb kanalat, és a konyhapultnál állva, eszegetem, addig amíg…. VAN! Na jó, egy kicsit előbb tudok megálljt parancsolni magamnak, de attól nem kell félnem soha, hogy megromlik. Gondoltam mielőtt magában megeszem az egészet, sütök hozzá egy isteni gofrit Peak palacsinta porból. Mert ugye, tudjátok, hogy ebből nem csak palacsinta süthető? Próbáljátok ki, hogy túrót is kevertek hozzá, mert így garantáltan még puhább lesz a végeredmény.
Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!
Hozzávalók 2 gofrihoz:
- 100 g zsírszegény túró
- 1 tojás
- 30 g Peak palacsinta por
- 20 g eritrit
- 2 g szódabikarbóna
- 20 g cukormentes mandulatej ( vagy bármilyen növényi tej)
- kevés kókuszolaj a sütő kikenéséhez
Hozzávalók a tetejére ( 2 adaghoz)
- 40 g mogyoróvaj
- 100 g málna
- 100 g szeder
- 2 kocka paleo étcsokoládé
- virágpor
- szárított tőzegáfonya
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit keverjük ki csomómentesre, és pihentessük 5 percig. Kevés kókuszolajjal kenjük ki a gofri sütőt egy szilikonos ecset segítségével. Öntsük bele a masszát, és süssük aranybarnára. Ha nagyon sűrű a mogyoróvaj keverjük ki alaposan egy kevés vízzel, és csurgassuk a megsült gofrira. Díszítsük többi hozzávalóval, és így tálaljuk. A feltét ízlés és diéta szerint bármi lehet.
Tápérték 1 gofriban ( feltétekkel)
kcal: 316.16
fehérje: 23.24 g
szénhidrát: 19.8 g
zsír: 16.9 g
Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:
Házi baracklekvárral, erdei gyümölcsökkel, virágporral, szárított tőzegáfonyával, protein csokoládéval, Waldenfarm eper és csokoládé öntettel
( így a tápérték változik)