Rugaszkodj el attól a gondolattól, hogy gofrit csak lisztből lehet készíteni, és attól is, hogy az édesburgonya csak sütve az ebédednél szerepelhet az étrendedben. Édesburgonyás gofri kellemes édes ízben, puha, és remek szénhidrát forrás.

 

Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók két gofrihoz:

  • 1 tojás
  • 10 g Peak édesburgonya por
  • 50 g édesburgonya püré
  • 50 g eritrit
  • 50 g Peak palacsinta por
  • 50 ml cukormentes mandulatej
  • 4 g szódabikarbóna
  • vanília aroma
  • kókuszolaj a sütéshez

Hozzávalók a tetejére:

  • 100 g szeder
  • 40 g málna
  • 10 g mogyoróvaj ( 100% – os)
  • 20 g protein csokoládé ( ízlés szerint)
  • virágpor
  • szárított tőzegáfonya

Elkészítés:

Az édesburgonyát vágjuk félbe, és előmelegített sütőben 200 fokon 30 percig süssük. Ezután kanalazzuk ki a belsejét, és villával törjük össze, hogy ne legyenek benne darabok. Ezután a burgonya pürével keverjük simára az összes többi hozzávalót. Pihentessük 5 percig a masszát. A gofri sütőt egy szilikonos ecset segítségével kenjük ki, majd süssük benne készre a gofrikat. A megsült gofrik tetejét a fenn leírtakkal díszítsük. Ez ízlés és diéta szerint bármi lehet.

Tápérték 1 gofriban ( feltétekkel)

kcal: 272

fehérje: 20 g

szénhidrát: 24 g

zsír: 10 g

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

 

 

/ A cikk a Peakshop.hu oldalán is megjelent./szponzorált tartalom/

Write a comment