Nincsenek termékek a kosárban.
Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott életmódváltó csomagokat! KATTINTS IDE!
Hozzávalók a tahinihez:
- 100 g szezámpehely
- 10 g olívaolaj
- 1 dl víz
Hozzávalók a humuszhoz:
- 250 g kifőzött csicseriborsó
- 1 evőkanál házilag készített tahini
- 1 teáskanál himalájai só
- 1 gerezd fokhagyma
- pár csepp citromlé (ízlés szerint)
- római kömény (ízlés szeint)
- 100 ml forró víz
Elkészítés:
Először készítsük el a tahinit. (szezámpaszta). A hozzávalókat botmixerrel vagy aprító gépben pürésítsük krémesre.
A csicseriborsót áztassuk be bő vízbe 8 órát. Ezután főzzük 40-45 percig enyhén sós vízben. Természetesen készíthetjük konzerv csicseriborsóból is, ez esetben nem kell se áztatni se főzni. Ezután minden hozzávalót tegyünk egy aprító gépbe és turmixoljuk krémes állagúra.
Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:
Eredeti recept Szafi oldalán ITT.