Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott életmódváltó csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók a tahinihez:

  • 100 g szezámpehely
  • 10 g olívaolaj
  • 1 dl víz

Hozzávalók a humuszhoz:

  • 250 g kifőzött csicseriborsó
  • 1 evőkanál házilag készített tahini
  • 1 teáskanál himalájai só
  • 1 gerezd fokhagyma
  • pár csepp citromlé (ízlés szerint)
  • római kömény (ízlés szeint)
  • 100 ml forró víz

Elkészítés:

Először készítsük el a tahinit. (szezámpaszta). A hozzávalókat botmixerrel vagy aprító gépben pürésítsük krémesre.

A csicseriborsót áztassuk be bő vízbe 8 órát. Ezután főzzük 40-45 percig enyhén sós vízben. Természetesen készíthetjük konzerv csicseriborsóból is, ez esetben nem kell se áztatni se főzni. Ezután minden hozzávalót tegyünk egy aprító gépbe és turmixoljuk krémes állagúra.

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

 

 

Eredeti recept Szafi oldalán ITT.

Write a comment