Nincsenek termékek a kosárban.
Lapul a konyhában pár túlérett banán, amit már szíved szerint kidobnál? Ne tedd! Süss belőle banánkenyeret. Érett banánom volt, de püspökkenyér formám nem, így muffinok lettek belőle. A zöld banán liszt gluténmentes, paleo, és magas a rezisztens keményítő tartalma, mely a bélflóra építésben is hasznos.
Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!
Hozzávalók 9 darabhoz:
- 2 darab érett banán
- 2 tojás
- 70 g kókuszjoghurt
- csipet só
- 20 g eritrit
- 20 g vaníliás eritrit
- vanília aroma
- 1 csomag sütőpor
- 50 g mazsola
- 40 g apróra tört dió
- 60 g zöldbanánliszt
Elkészítés:
A banánokat pépesítjük. Majd hozzákeverjük a tojásokat, az édesítőt, a vaníliás édesítőt a csipet sót, a kókuszjoghurtot, a vanília aromát, a sütőport. Beleszórjuk a mazsolát és a diót. Végül hozzákeverjük a lisztet. Csomómentesre keverjük az egészet, és 9 szilikonos muffin formát megtöltünk vele. Előmelegített sütőben 180 fokon 35-40 perc alatt készre sütjük. (sütőfüggő)
Tápérték 1 darab muffinban:
kcal: 112.89
fehérje: 2.98 g
szénhidrát: 15.03 g
zsír: 5.03 g