Hoztam egy szuper fánk receptet, ami sütőben sült, így zsírszegény maradt, valamint paleo és gluténmentes diétába is beilleszthető.
Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!
Hozzávalók (6 darabhoz):
- 20 g Szafi Reform szénhidrátcsökkentett termékekhez gluténmentes rostkeverék
- 20 g Szafi Reform nyújtható édes lisztkeverék
- 5 g bambuszrostliszt
- csipet himalájai só
- 50 g eritrit
- 1 db tojás
- 2 db tojásfehérje ( 60 g tojásfehérje)
- 1 dl light kókusztej vagy bármilyen növényi tej
Hozzávalók a tetejére:
- házi cukormentes lekvár ( recept ITT)
- őszibarack
- málna
- virágpor
- sótlan mogyoró
- Health Market cukormentes csokoládé ( a megjegyzésbe írd be a FITTDIETA kódot, a 10 % kedvezményérét a saját márkás termékek árából)
Elkészítés:
A folyékony hozzávalókat turmixoljuk össze, majd öntsük rá az előre elkevert száraz hozzávalókat és dolgozzuk egynemű tésztává (1-2 perc).
Ezután osszuk szét a tésztát szilikon fánkformába. Nekem ebből a mennyiségből 6 darab lett. Előmelegített sütőben, alsó-felső programon 200 fokon 30 perc.
Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz: