Hoztam egy szuper fánk receptet, ami sütőben sült, így zsírszegény maradt, valamint paleo és gluténmentes diétába is beilleszthető.

Eredeti recept ITT.

 

Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók (6 darabhoz):

  • 20 g Szafi Reform szénhidrátcsökkentett termékekhez gluténmentes rostkeverék 
  • 20 g Szafi Reform nyújtható édes lisztkeverék 
  • 5 g bambuszrostliszt
  • csipet himalájai só
  • 50 g eritrit
  • 1 db tojás
  • 2 db tojásfehérje ( 60 g tojásfehérje)
  • 1 dl light kókusztej vagy bármilyen növényi tej

Hozzávalók a tetejére:

Elkészítés:
A folyékony hozzávalókat turmixoljuk össze, majd öntsük rá az előre elkevert száraz hozzávalókat és dolgozzuk egynemű tésztává (1-2 perc).
Ezután osszuk szét a tésztát szilikon fánkformába. Nekem ebből a mennyiségből 6 darab lett. Előmelegített sütőben, alsó-felső programon 200 fokon 30 perc.

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz: