Nincs húsvét répatorta nélkül! Igaz most nem torta formában, hanem apró sütemény formában sült. A dió pedig igazán különlegessé teszi.

Ha további tippeket, recepteket szeretnél, az oldalon rengeteg recept közül válogathatsz.

 

Online, személyi edzésre is van lehetőség csatlakozni, erről részletesebben is olvashatsz, ha IDE kattintasz.

 

Hozzávalók 8 kis darabhoz:

– 125 g nyers sárgarépa

– 40 g eritrit

– 1 db tojás

– 5 g szódabikarbóna

– 75 g darált dió

– 1 kávéskanál fahéj

– 1 kávéskanál szerecsendió

– 1 kávéskanál mézeskalács fűszerkeverék

– 3 g sütőpor

– 30 g zabliszt (gluténérzékenyeknek gluténmentes zab)

– 20 g Szafi Fitt süteményliszt

– 1 dl cukormentes mandulatej

 

Elkészítés:

A répát lereszelem, és a többi hozzávalóval együtt összekeverem. Szilikonos muffin vagy sütemény sütőformába teszem, és előmelegített sütőben 180 fokon 30 perc alatt készre sütöm. Nekem 8 darab lett, sütemény formában sütve, ami kisebb mint a muffin formák.

 

Tápérték 1 darabban:

kcal: 102.74

fehérje: 3.69

szénhidrát: 6.11

zsír: 6.79

 

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

01f776a9b1294d1013f34734a5884920bd8dfa182c.jpg

013dbb84a6aa990dc25fde9ccfd42d0d57daa91208.jpg

017aaaab53217e2791748a49a336655917cea232e7.jpg

 

01a2b09cacd728a1b0536d83e051dc69dd399ddd86.jpg

 

Write a comment