Napok után is isteni puha marad. A kolbász íz pedig kellemesen érződik rajta, annak ellenére, hogy minimális mennyiségben használtam.
Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!
Hozzávalók 8 darabhoz:
- 40 g Szafi Fitt nyújtható sós lisztkeverék
- 40 g Szafi Fitt CH csökkentő liszt
- 12 g bambuszrost liszt
- 2 g só
- 1 g szódabikarbóna
- 1 tojás
- 200 ml cukormentes mandulatej
Hozzávalók a töltelékhez:
- 40 g száraz kolbász
- 80 g linessa light krémsajt ( Aldiban vettem)
Hozzávalók a tetejére:
- kevés tojás a lekenéshez
- 40 g reszelt sajt
Elkészítés:
A száraz és folyékony hozzávalókat külön edényben összekeverjük, majd összeöntjük és alaposan összedolgozzuk. Ezután 10 percig pihentetjük a tésztát. Bambuszrostliszttel megszórt felületen átgyúrjuk, és két egyforma kör alakúra kinyújtjuk. Az egyik körnek a tetejét megkenjük a sajtkrémmel, rászórjuk az apróra vágott medvehagymát, majd ráhelyezzük a másik kinyújtott kör alakú tésztánkat. 8 cikkre osztjuk, és mindegyiket a hosszabb oldalánál kezdve feltekerjük. Szilikonos ecset segítségével tojással lekenjük a tetejét. Előmelegített sütőben alsó-felső programon 200 fokon 10 percig, majd 180 fokon 25 percig sütjük.
Tápérték 1 darabban:
kcal: 63,78
fehérje: 5,3 g
szénhidrát: 2,6 g
zsír: 3,4 g
Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz: