Barion Pixel

Hozzávalók kb 7 dl-hez:

  • 4 darab tojássárgája
  • 250 ml kókusztejszín , cocomas
  • 300 ml cukormentes kókusztej
  • 1 mk őrölt fahéj
  • 1 rúd vanília
  • 3 evőkanál vaníliás eritrit ( ízlés szerint változhat)
  • 200 ml fehér rum ( ízlés szerint változhat)

Elkészítés:

A tojássárágáját, a kókusztejszínt, a kókusztejet, a fahéjat, az eritritet és a vanília rúd kikapart magjait összekeverjük. Vízgőz fölött egy fém tálban folymatos kevergetés mellett besűrítjük. Hagyjuk kihűlni, majd hozzáadjuk a rumot, illetve a félbevágott vanília rudat is hozzátettem. Csatos üvegbe töltöttem, és hűtőben tárolom legalább egy napot, hogy összeérjenek az ízek.

 

Kövess a social media csatornákon!

Kellene egy kis segítség a helyes táplálkozáshoz?

Kattints a gomb ra, és nézd meg a letölthető e-bookokat, amelyek Neked is segítenek!

Rendszeres mozgás otthon, segítséggel?

Ha Te is elfoglalt vagy, vagy nem szereted a kondi termeket, otthonod kényelméből is kihasználhatod a személyi edzés hatékonyságát!

Húsgombócos teljes kiőrlésű spagetti

Teljes kiőrlésű spagetti halloweeni kiadásban. Egyébként bármelyik időszakban elkészíthető. Teljes kiőrlésű spagetti helyett hajdina vagy vöröslencse tésztát szoktam használni, de az pont elfogyott. Hozzávalók a mártáshoz: 1/2 fej vöröshagyma...

Shakshuka, avagy közel-keleti lecsó

Shakshuka, avagy közel-keleti lecsó. Vegetáriánus étel, amit nem vegaként is imádok és kellően tápláló. Glutén és laktózmentes, plusz alakbarát. Belinkeltem alulra az eredeti receptet, amihez képest nekem némileg módosultak...