Te is egész nap szépen tudod tartani a diétát, majd hazaérsz, és oda az egész napi önfegyelem, mert kieszed a hűtőt? Ha a válaszod igen, itt egy tuti tipp mit készíts el vacsorára! Finom, ízletes, gyors, és mindent tartalmaz, amire este szüksége van a szervezetednek! Minőségi fehérje, jó zsírok, alacsony szénhidrát, megfelelő rost! Ha nincs lángos lisztkeveréked vagy bambuszrostliszted, akkor helyettesítheted zabliszttel vagy bármilyen szénhidrát csökkentő liszttel. Azonban így a tápérték változni fog.

Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célt, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat!KATTINTS IDE!

A paleolit éléskamra lisztkeverékeivel a további receptjeim ITT találhatóak.

Hozzávalók 4 darabhoz (1 adag):

  • 80 g reszelt cukkini
  • 40 g tojásfehérjelé
  • 10 g Paleolit Éléskamra lángos lisztkeverék ( megvásárolható ITT) (vagy helyettesíthető zabliszttel vagy bármilyen szénhidrát csökkentő liszttel, Szafi Reform lángos lisztkeverékkel. Azonban így a tápérték változni fog.)
  • 5 g bambuszrostliszt (vagy helyettesíthető zabliszttel vagy bármilyen szénhidrát csökkentő liszttel. Azonban így a tápérték változni fog.)
  • himalájai só
  • fokhagymapor
  • kevés kókuszolaj a sütéshez

Hozzávalók a feltéthez:

  • 100 g light cottage cheese ( paleo diéta esetén totu)
  • 50 g 0,1% zsírtartalmú natúr joghurt ( paleo diéta esetén totu krém)
  • fokhagymapor ízlés szerint
  • himalájai só ízlés szerint
  • 10 g bébispenót

Hozzávalók a salátához ( 1 adag):

  • 100 g jégsaláta
  • 60 g csemegeuborka
  • 20 g zsírszegény natúr joghurt ( paleo diéta esetén hagyjuk el, vagy totu krém)
  • fokhagyapor
  • 50 g csiperkegomba
  • 10 g tökmag
  • 1 evőkanál sörélesztő pehely

Elkészítés:

A tócsnihoz minden alapanyagot összekeverünk, majd 5 percig állni hagyjuk. Egy serpenyőt kókuszolajjal kikenünk, majd ha előmelegedett egy evőkanálnyit helyezünk a serpenyőbe a masszából. 2-3 perc alatt közepes lángon mindkét oldalát készre sütjük. Nekem négy darab tócsni lett ebből a mennyiségből.

A cottage cheese-t a natúr joghurttal és a fokhagymaporral és a himalájai sóval kikeverjük. A tócsnik tetejére halmozzuk, majd szórunk rá egy kevés bébispenótot.

A salátához a jégsalátát összevágjuk, majd hozzáadjuk a natúr joghurtot, a fokhagymapor, és a karikára vágott uborkát. A gombát felszeleteljük és a tökmaggal együtt egy száraz serpenyőben készre pirítjuk. A salátát tányérra szedjük ráhalmozzuk a gombát és a tökmagot. A tetejét megszórjuk sörélesztő pehellyel.

Tápérték az egész adagban ( 1 adag):

kcal: 300

fehérje: 32 g

szénhidrát: 21 g

zsír: 7 g

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

/Szponzorált tartalom/