Nincsenek termékek a kosárban.
A palacsinta porból is lehet kreatívan sütni. Ma nem volt kedvem palacsintázni, így gofrit készítettem Peak palacsintaporból. Tökéletes lett az állaga és az íze. Felturbóztam egy kis zabpehellyel és a szokásos cukkinivel.
Miért jó egy süteménybe cukkinit tenni?
Az íze teljesen semleges, nem fogod érezni a cukkini ízét.
Magas a rosttartalma, így a szénhidrát felszívódást tudod lassítani.
A zabból, vagy palacsinta porból kevesebb mennyiség kell az ételhez, ha cukkinit használsz.
A cukkininek köszönhetően igazán krémes süteményt, gofrit kapsz, nem lesz száraz az étel.
Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!
Hozzávalók 1 adaghoz:
- 25 g Peak protein palacsinta por ( ITT megvásárolható)
- 10 g zabliszt (zabpehely darálva)
- 50 g reszelt cukkini
- 50 g cukormentes mandulaital ( vagy más növényi tej)
- kókuszolaj a sütő kikenéséhez
Hozzávalók a tetejére:
- 2 szem eper
- 1/3 banán
- szeletelt mandula
- kókuszchips
- kendermag
- virágpor
- szárított tőzegáfonya
- liofilizált gyümölcsválogatás ( ITT megvásárolható)
- 1 kocka cukormentes epres étcsokoládé ( vagy a kedvenc protein csokoládédból egy kisebb adag)
- Waldenfarm kalóriamentes szirup
Elkészítés:
A cukkinit pucold meg, majd kis lyukú reszelőn reszeld le. A palacsintaport, a zablisztet a cukkinit keverd össze a mandulatejjel. Hagyd állni 10 percig. A gofri sütőt kend ki vékonyan kókuszolajjal, öntsd bele a masszát, és süsd teljesen át. Ha megsült, díszítsd a fenn leírtakkal.
Tápérték 1 adagban ( csak a gofri)
kcal: 143.15
fehérje: 12.69 g
szénhidrát: 17.22 g
zsír: 2.38 g
Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:
A cikk megjelent a Peakshop.hu oldalán is.