Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 500 g darált pulyka
  • Paleo fasírt fűszerkeverék ízlés szerint (vagy ízlés szerint zöld fűszerek)
  • 1 tojás
  • himalájai só ízlés szerint
  • 5 g útifűmaghéj

Hozzávalók a töltelékhez:

  • 100 g csiperke gomba
  • 100 g csirkemell sonka
  • 20 g cheddar sajt

Elkészítés:

A darált pulykát, a tojást, a fűszereket, a sót, és az útifűmaghéjat egy tálban összekeverjük. Hűtőben pihentetjük, amíg előkészítjük a tölteléket. 

A gombát kockára vágjuk és serpenyőben megpirítjuk. A cheddar sajtot lereszeljük, vagy ha szeletelt sajtunk van vágjuk apró kockára.

A húst tegyük egy kiterített folpackra. Egyengessük el téglalap alakúra a hús masszát. Erre helyezzük rá a csirkemell sonka szeleteket, a pirított gombát és a sajtot. A folpack segítségével tekerjük fel szorosan egy hengerré , és a két végénél csavarjuk össze. Tegyük hűtőbe minimum fél órára. 

Vegyük ki a folpackból. Majd tegyük tepsire vagy ( őzgerinc formába). Én őzgerinc formában sütöttem, amit letakartam, és előmelegített sütőben 200 fokon 35-40 percig sütöttem. Az utolsó 20 percben fólia nélkül. Ha kihűlt lehet szeletelni. Tökéletes salátával vagy valamilyen főzelékkel is.

Tápérték 1 adagban:

kcal: 239.17

fehérje: 31.33 g

szénhidrát: 1.56 g

zsír: 12.06 g

 

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

 

 

 

Write a comment