Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

 

Hozzávalók a palacsintához ( 1 adag)

  • 20 g zabliszt ( zabpehely darálva) ( gluténérzékenység esetén gluténmentes zabpehely)
  • 35 g Szafi Reform süteményliszt
  • 2 g szódabikarbóna
  • csipet himalájai só
  • 1 tk. eritrit
  • 1 tk. vaníliás eritrit
  • 1/2 csomag sütőpor
  • 1/2 tojás (25 g)
  • 100 g cukkinipüré
  • 1 dl cukormentes mandulatej ( vagy bármilyen növényi tej)
  • kevés kókuszolaj (sütéshez)

Hozzávalók a tetejére:

  • 1/2 alma
  • 1 dl cukormentes mandulatej ( vagy bármilyen növényi tej)
  • 15 g Szafi Reform vaníliás pudingpor
  • 1 tk. vaníliás eritrit
  • őrölt fahéj
  • 2 kocka paleolit étcsokoládé
  • szárított tőzegáfonya
  • virágpor

Elkészítés:

Először készítsük el a cukkini pürét. A cukkinit pucoljuk meg, reszeljük le, végül aprító gépben pürésítsük. A cukkinihez adjuk hozzá a folyékony hozzávalókat, majd keverjük hozzá a száraz hozzávalókat. Keverjük csomómentesre, majd pihentessük 10 percig. Kókuszolajjal kikent serpenyőben 1 evőkanálnyi masszából süssünk palacsintákat. Közepes lángon süssük meg az egyik oldalát, majd fordítsuk meg és süssük készre a másik oldalát is. Nekem 9 darab lett belőle.

Az öntethez az almát mossuk meg, vágjuk kockákra. A pudingport a növényi tejjel tegyük fel főni közepes lángon. Tegyük hozzá az almát. Ízlés szerint ízesítsük fahéjjal és eritrittel. Ha besűrűsödött, húzzuk le a tűzről. 

A palacsintákat tornyozzuk egymásra, és öntsük le az almás vaníliás öntettel. A tetejét díszítsük az apróra vágott étcsokoládéval, szárított tőzegáfonyával és virágporral.

Tápérték az egész adagban:

kcal: 343.75

fehérje: 12.41 g

szénhidrát: 57.22 g

zsír: 12.53 g

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

 

Write a comment