Egy tápláló, egészséges és diétás ebéd ötletet hoztam, de igazából bármelyik étkezésre kiváló lehet. Húsmentes napot tartottam, így tükörtojás, jégsaláta, bébispenót, kígyóuborka, párolt zöld spárga és grillezett csiperke gomba került a sós édesburgonya tócsnik mellé.

Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!

Hozzávalók (13-14 darabhoz):

  • 100 g édesburgonya
  • 20 g zöldbanán liszt
  • 20 g Peak sweet potato powder
  • 1 darab tojás
  • ½ csomag sütőpor
  • himalájai só ízlés szerint
  • zöldfűszerek ízlés szerint
  • 100 g cukormentes mandulatej
  • kókuszolaj a sütéshez

Elkészítés:

Az édesburgonyát vágjuk félbe, villával szurkáljuk meg, majd előmelegített sütőben 180 fokon süssük 35-40 percig. Ezután vegyük ki a sütőből, hagyjuk kihűlni, majd kanalazzuk ki a belsejét. Villával pürésítsük, majd az összes többi hozzávalóval keverjük csomómentesre. Egy palacsintasütőt kenjünk ki vékonyan kókuszolajjal és nagyjából egy evőkanálnyi masszát süssünk ki. Félidőben fordítsuk meg, és süssük meg a másik felét is.

Tápérték 1 darabban:

kcal: 24,04

fehérje: 0,75 g

szénhidrát: 3,73 g

zsír: 0,6 g

Csatlakozz a Fittdiéta facebook csoporthoz:

Write a comment