Nincsenek termékek a kosárban.
Egy tápláló, egészséges és diétás ebéd ötletet hoztam, de igazából bármelyik étkezésre kiváló lehet. Húsmentes napot tartottam, így tükörtojás, jégsaláta, bébispenót, kígyóuborka, párolt zöld spárga és grillezett csiperke gomba került a sós édesburgonya tócsnik mellé.
Ha további tippeket szeretnél, és személyre szabott életmód tanácsadást, étrendet, hogy biztos elérd a célod, látogass el az oldalamra, ahol megtalálod a személyre szabott étrend csomagokat! KATTINTS IDE!
Hozzávalók (13-14 darabhoz):
- 100 g édesburgonya
- 20 g zöldbanán liszt
- 20 g Peak sweet potato powder
- 1 darab tojás
- ½ csomag sütőpor
- himalájai só ízlés szerint
- zöldfűszerek ízlés szerint
- 100 g cukormentes mandulatej
- kókuszolaj a sütéshez
Elkészítés:
Az édesburgonyát vágjuk félbe, villával szurkáljuk meg, majd előmelegített sütőben 180 fokon süssük 35-40 percig. Ezután vegyük ki a sütőből, hagyjuk kihűlni, majd kanalazzuk ki a belsejét. Villával pürésítsük, majd az összes többi hozzávalóval keverjük csomómentesre. Egy palacsintasütőt kenjünk ki vékonyan kókuszolajjal és nagyjából egy evőkanálnyi masszát süssünk ki. Félidőben fordítsuk meg, és süssük meg a másik felét is.
Tápérték 1 darabban:
kcal: 24,04
fehérje: 0,75 g
szénhidrát: 3,73 g
zsír: 0,6 g